Teatre

Entrades per a El Rey León

Descripció:

El Rey León, el musical que commou el món

Imagína-t'ho. Ara tens l'oportunitat de gaudir d'un espectavcle únic i d'una de las històries més cemotives de tots els temps.

Descobreix-ho. I viu l'emoció que ja han sentit 65 milions d'espectadors a tot el món. Una gran aventura que es fa realitat a l'escenari gràcies a una espectacular posada en escena, les escultures animades i una música evocadora.

Viu-ho. Al Teatro Lope de Vega, el referent dels musicals a la Gran Vía, i l'únic capaç d'acollir la grandiositat d'aquest espectacle.

Compra l'entrada, perquè aquí comença tot.
Només a Madrid.
No recomenat per a menors de 6 anys.

Mira aquí el vídeo oficial

 

"Sencillamente no hay nada igual". The New York Times
"Es realmente la octava maravilla del mundo". KTLA TV
"El espectáculo es un goce para los sentidos”. El Cultural

 

Llegeix més

El Rey León és el musical amb més trascendència en la història del gènere a Broadway, assolint nivells de venda insuperables des de l'estrena fa gairebé 15 anys i establint-se com el musical de més èxit de la taquilla.  Amb el segell de qualitat inconfundible de Disney, la producció ha assolit la fama internacional i el reconeixement artístic davant la crítica i el públic en els països on s'ha representat.  El musical s'ha representat en 13 països i traduït a 7 idiomes diferents, essent Espanya el primer país de parla hispana on el musical es representa i de la mà d'Stage Entertainment, productora de grans èxits com Mamma Mia! i Los Miserables.
La sofisticació del musical neix de l'enginy creatiu de Julie Taymor, les cançons d'Elton Jon i Tim Rice, i la visió musical de Lebo M. i Hans Zimmer.  La unió d'aquest equip creatiu ha donat lloc a una obra d'art visual i auditiva que ha aconseguit  70 premis internacionals i ja són més de 60 milions d'espectadors en el món els que han gaudit l'experiència de veure El Rey León.
El musical es compon d'un elenc internacional amb més de 50 actors en escena que, junt a la música en directe, evoquen la coneguda història de Simba amb una sutil i innovadora barreja de ritmes, dances i formes africanes representades en les espectaculars escultures animades, el sofisticat vestuari i la impactant escenografia.
El Lope de Vega, ubicat en la Gran Vía madrilenya, acull el musical des de l'estrena el passat estiu, una súper producció de tal magnitut que va obligar a reformar el Teatro completament, impulsant el gènero musical a Espany fins a nivells de Broadway.

Informació per a l'espectador:
El Rey León és un musical apte per a tots els públics però com a suggeriemnt als pares recomanem que els nens no siguin menors de 6 anys
Tots els espectadors que accedeixin al teatre independientement de la seva edat hauran de tenir una entrada. Advertim que s'utilitzen llums estroboscòpiques en diverses ocasions durant la representació.
El calendari de les entrades disponibles actualment a la vendta no significa el final de temporada.

El que s'ha dit de EL REY LEÓN

 • "Un trabajo soberbio en lo estético, lo musical y lo coreográfico". EL PAÍS
 • "Estamos ante el estreno musical de la temporada". 20 MINUTOS
 • "Espléndido, mágico, cautivador". 20 MINUTOS

Informació Addicional

  • BUTACA ORO:

   Entrada especial que inclou:

   • Les millors ubicacions de platea.
   • Visita guiada al backstage: per a molts aficionats és el més desitjat a més de la pròpia funció. El que amaga El Rey León darrera l'escenari és posiblement un espectacle en sí mateix que no convé perdre's. (Per a la realització de la visita cal presentar-se al teatre 45 minuts abans de l'inici de la funció).
   • Rebuda amb cava a l'inici de la funció i coctel a l'entreacte.
   • Accés sense cues, hostesses de cortesia i guarda-roba.
   • Programa de mà i programa de luxe.
   • Ticket parking per a 4 hores inclós a Plaza de España.

    

   PLATEA PREFERENTE:

   Les millors ubicacions de la platea. L'entrada inclou regal del programa de mà.

 • Entrades per a Grups
  • Icono_grupos
   Si estàs interessat en comprar entrades per a grups, contacta camb nosaltres a través del nostre formulari per a grups

    

    

 • Butaques amb visibilitat reduïda
  • Butaques amb visibilitat reduïda: Platea - fila 1 (21 y 19), fila 3 (27), fila 4 (29), fila 5 (33 y 31), fila 6 (36 y 38). Palcos - palco 4 (2 y 4), palco 3 (1 y 3). Anfiteatro - fila 8 (33, 31, 29, 30, 32 y 34), fila 9 (33, 31, 29, 30, 32 y 34), fila 15 (20, 21, 22, 23, 24 y 25).

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres 31 de juliol 2015 Madrid (Madrid) Teatro Lope de Vega El Rey León
22:00 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.