Música

Entrades per als concerts de Mónica Naranjo - Tour 4.0

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Mónica Naranjo - Tour 4.0.

Aquest any cumpleix 40 anys una de les artistes més carismàtiques que ens ha danota aquets país, Mónica Naranjo. I per a celebrar-ho, ha decidit fer-ho amb el llançament d'un disc recopilatori amb els grans èxits totalment renovats sota uns innovadors arranjaments produits per l'escocès Chris Gordon i amb una gira de concerts que recorrerà tota la península.

El disc que ha estat batejat amb e títol “4.0”, serà llançat el 6 de maig per a donar pas a una espectacular gira “4.0 Tour” que s'iniciarà sobre el mes de juny.

La gira “4.0 tour” ha estat concebuda per a oferir al públic quelcom més que una gira amb els grans èxits de Mónica Naranjo, sinó que realment es convertirà en una gran celebració sobre els escenaris.

Mónica Naranjo ha estat qualificada pels crítics musicals com una de les millors veus que existeix a nivell mundial. Una veu amb uns registres i uns matisos gairebé inaccessibles, que acompanyats d'unes impressionants i sempre provocadores dots interpretatives la converteixen en quelcom més que una gran artista. Mónica Naranjo és tot un animal escènic.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Mónica Naranjo - Tour 4.0 i gaudeix en directe d'una de les millors artistes del panorama musical.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.