Música

Entrades per als concerts de John Legend

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de John Legend.

John Legend és ja un d'aquells noms imprescindibles, cantant i compositor, aclamat per la crítica, guanyador de múltiples premis, entre els que hi trobem nou premis Grammy, tres Soul Train Awards, BET Award al Millor Artista Novell i el Starlight Award del Songwriters Hall of Fame. Amb tot això i vendes que superen ja els set milions de discos a tot el món, John Legend se presenta per primera vegada a Espanya. Dues úniques oportunitats per a veure'l en concert, serà el 5 de novembre al Palacio Euskalduna de Bilbao, i el dia 6 a l'Auditori del Fòrum de Barcelona, com a part del Voll-Damm 46 Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Nascut a Ohio, John Legend aprofitava l'etapa universitària per a endinsar-se en el món de la música, pas a pas però amb fermesa. Lauryn Hill va ser el primer en comptar amb el seu talent al piano en el conegut tema “Everything is Everything”. El van seguir els primers concerts a Philadelphia, Nueva York, Boston, Atlanta i Washington D.C. Poc després era Kanye West qui s'interessava en ell i comptava amb la seva veu a “All of The Lights”; també ho farien Jay-Z o Alicia Keys en temes com "Encore" o "You Don't Know My Name".

Legend llançava el primer treball el 2004, Get Lifted, arribant al més alt donat només amb un primer single, “Ordinary People”. El 2006, Once Again li donava a John Legend un nou premi Grammy com a Millor Actuació Masculina de R&B pel tema “Heaven”. El 2008 veia la llum Evolver, seguit de Wake Up el 2010, un àlbum amb The Roots que suposava una nova col·laboració de luxe, amb el qual s'emportava el Grammy al Millor Àlbum R&B. Love In The Future d'on treiem “All of Me”, un hit que no deixa de sonar ja a Espanya, és el més recent de la seva carrera.

I si la trajectòria musical és imparable, amb tot elq ue l'artista pot arribar a desitjar, no només es queda aquí. John Legend és molt més que música i un talent indiscutible, John Legend és un referent també en el que es refereix a la implicació en causes humanitàries. El 2007 llançava Show Me Campaign, una iniciativa centrada en l'educació per a trencar el cicle de la pobresa, recolzant els més desfavorits. Numerosos són també els reconeixements que ha rebut per aquesta labor i l'ajut a diferents projectes com a membre de The Education Equality Project, Teach for America, Stand for Children i Harlem Village Academies. Dit d'una altra manera, ara només ens queda gaudir en viu del seu talent extraordinari, per fi també en el nostre país.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de John Legend amb antelació.

Entrades a la venda el dijous 10 de juliol, a partir de les 10.00h.

Promociones y Ofertas

  • Promoción para los socios del Club Mi Ticketmaster
    • John Legend

      5 de noviembre, Palacio Euskalduna, Bilbao

      20% de descuento.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.