Música

Entrades per als concerts de God Save The Queen - DSR

Descripció:

God Save The Queen - (DSR) World Tour 2014: "The Show Must Go On" - (Greatest Hits) - Gira octubre/novembre

God Save The Queen - (DSR), considerada per la revista 'Rolling Stones' com la millor banda tribut del planeta, repeteix gira una vegada més, per Espanya.

La banda ve precedida per l'èxit de l'anterior Gira Espanyola el 2013, en la qual el show el van poder veure a vuit ciutats més de 40.000 espectadors, i amb un èxit rotund de crítica i públic.

Després de l'exitosa i multitudinària pre-gira estiuenca d'aquest any, s'amplien dates a l'octubre i novembre per: Sevilla, Madrid, Valladolid, Bilbao, Pamplona, Barcelona, Valencia, Salamanca, Oviedo, León, Coruña, i Vigo.

Amb més de tres milions d'espectadors per tot el món, God Save The Queen-(DSR) torna aquesta vegada, amb la tournée mundial "The Show Must Go On".

Una ambiciosa producció, per a un grandiós espectacle que recopilarà els Greatest Hits dels rockers britànics.

El currículum de God Save The Queen - (DSR) compta amb moments imborrables com el fet d'haver estat elogiats per Jer Bulsara, (mare de Freddie), durant la celebració del Freddie Mercury Memorial Day a Montreux, el 2006.

Un altre moment emocionant pel grup va ser quan Brian May, el guitarrista de la banda original, els va sorprendre mentre assajaven per a un show i va voler conèixer-los personalment i donar-los allí mateix el seu vist-i-plau

També, Peter Freestone (secretari personal de Freddie), Jacky Smith (presidenta del fan-club oficial de Queen), o Jim Beach (empresari de Queen), van reconèixer públicament que GSTQ/DSR és la banda que millor tribut ret a Queen.

El llegendari so original i la impressionant semblança física i vocal de Pablo Padín amb Freddie Mercury, faran reviure els espectadors els moments més importants de la història musical de la mítica banda londinenca.

La tounée europea d'octubre/novembre presentada per la promotora internacional 'Remember Minds' & M80 radio, presentarà el show, a les següents ciutats:

Sevilla, Madrid, Valladolid, Bilbao, Pamplona, Barcelona, Valencia, Salamanca, Oviedo, León, Coruña, i Vigo.

Aquells que mai van tenir l'oportunitat de gaudir de Queen en directe, no han de perdre's aquest espectacle emocionant, que els farà vibrar, com si estiguessin veient a la banda original...

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de God Save The Queen – DSR amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.