Música

Entrades per al 53 Festival de Pollença 2014

Entradas para el Festival de Pollença 2014

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al 53 Festival de Pollença 2014.

Continuant la seva trajectòria sota la direcció de Joan Valent des del seu nomenament pel Festival de 2012, el 53è Festival de Pollença vol mantenir la seva pròpia tradició, que té clarament l’ànim d’entendre la música i la cultura com un element indispensable de caràcter inclusiu per contribuir a una societat millor.

La intenció és que Pollença sigui, durant l’estiu de 2014 (i tots els estius), l’espai de centralitat cultural de les Illes Balears organització on s’interrelacionin diferents expressions artístiques.

El nucli central del Festival serà, com sempre, la música, amb set trobades musicals de molt divers estil, des de la més rabiosa contemporaneïtat (la música d’Sven Helbig o Max Richter) la tradició posada al dia (Goran Bregovic) o primeres espases del repertori clàssic (la ja tradicional inauguración de la mà de la Orquetstra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma” o el recital d’Ainhoa Arteta), per exemple.

El Festival s’obre a la ciutadania, als residents de Pollença o als nombrosos visitants per a convertir-se en un esdeveniment que no sigui només un programa d’activitats culturals tancat, sinó que compti amb la complicitat dels habitants i els visitants de la ciutat i reverteixi sobre Pollença el benefici cultural d’hostatjar un Festival d’aquesta categoria.

Cicle de Concerts:
27 de juliol - Orquestra Simfònica de Balears – Dir. Josep Vicent - “Cançó de la Terra” de Mahler
06 d'agost - Orquestra Simfònica de Balears – Daniel Hope - “Les 4 estacions” de Vivaldi” - “Revisitació de les 4 estacions de Vivaldi” de Max Richter
09 d'agost - Ainhoa Arteta
14 d'agost - Miguel Poveda – Chicuelo – Joan Albert Amargós
16 d'agost - Sven Helbig – The Fauré Quartett
20 d'agost - Gabriel Estarellas – Guitarra Solo
23 d'agost - Goran Bregovic and the Wedding and Funeral Band - “Alcohol”

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per al 53 Festival de Pollença 2014 amb antelació

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.