Música

Entrades per al Bime Live'14

Entradas para el Bime Live'14 y Bime Showcase

Intèrprets : BIME Live'14

Descripció:

¡BIME Live tanca el cartel de l'edició 2014!

Placebo, The National, Go Go Berlin, Dawn Landes, The Coup, My Sad Captains, Tania De Sousa, Gose ...

Si ja s'han anunciat les dates de la segona edició de BIME (jornades Pro el 29, 30 i 31 d'octubre i Live el 31 d'octubre i 1 de novembre), ara ja s'ha fet públic el cartell definitiu de l'edició 2014 del BIME Live.

BIME Live
ja té tancat el cartell. A noms tan destacats com The National, Placebo, Macy Gray, The Kooks, Mogwai, Basement, Jaxx, Mando Diao, The Divine Comedy, Imelda Day o Billy Bragg, entre d'altres, se'ls uneixen en aquest tancament uns altres set artistes.

The National: va ser el tercer disc “Alligator” (2005) que els va permetre fer un gran salt de popularitat. Des d'aleshores han publicat tres discos d'estudi (l'últim d'ells, “Trouble Will Find me”, el passado 2013) i amb cadscun han anat amplificant fins a ser avui un nom imprescindible per a entendre la música alternativa.

Placebo: el setembre de 2013 el trio britànic publicava el setè treball d'estudi. La seva carrera cumpleix 20 anys aquest 2014 i han venut més de 12 milions de discos a tot el món.

El més destacat d'aquestes darreres incorporacions és la presència de La Roux. També estaran al BIME Live els argentins Babasónicos. Amb onze discos editats, se situen com a un dels grups alternatius més interessants de Llatinoamèrica. Mount Kimbie DJ Set són un duo britànic de música electrònica amb dos àlbums propis que arribarà al BIME en format DJ set. Els altres que tanquen el cartell són Soak, Ángel Stanich Band, El_txef_A i Javi Green & Nemo Gauss.

PRO / LIVE / CITY / MARKET
BEC!
Dimecres 29, dijous 30 i divendres 31 d'octubre PRO
Divendres 31 d'octubre i dissabte 1 de novembre LIVE
Placebo - The National - Macy Gray - The Kooks - Mando Diao - Go Go Berlin - Dawn Landes – The Coup – My Sad Captains - Tania de Sousa – Gose …i molts més!!

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Dissabte 31 de octubre 2015 Barakaldo (Vizcaya - Bizkaia) BEC! BIME LIVE
23:59 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.