Música

Entrades per als concerts d'Auryn

Intèrprets : Auryn

Descripció:

Ja pots adquirir entrades per al concert de Auryn .

Auryn ha estat el grup revelació del 2013. Les seves més de 32 setmanes a la llista de vendes oficial (Promusicae) amb el seu àlbum de debut, dos premis Neox, premi 40 Principals, més de 5 milions de reproduccions a YouTube i 'entrades esgotades' als seus concerts, els avalen. Per això, el moment de donar forma a un segon treball, amb aquests precedents, sempre és un repte. No obstant, 'Anti-heroes', el seu esperat segon disc, supera les expectatives amb nota.

Anti Héroes, ni més ni menys, que ser formats diferents. Una edició estàndard (que conté 11 cançons) i que es pot trobar a botigues amb una portada del grup o una amb cadascun dels nois d'Auryn com a protagonistes (sis portades col.leccionables), i una 'Fan Edition' en format de luxe (que inclou dos CDs, un amb 15 temes i un altre amb totes les cançons en la seva versió instrumental. A banda d'un ample contingut fotogràfic).

En aquest àlbum trobem 5 temes composats pels nois (com el primer single 'Heartbreaker', que s'ha convertit en n.1 a iTunes i ja sona a les ràdios més importants del país) i l'autoria d'alguns dels noms més grans de la indústria musical nacional i internacional.

La producció està a càrrec de Tony Sánchez Ohlsson i, juntament amb el seu equip a Suècia, han aconseguit donar-li al grup un so que els converteix en un dels grups punters per a ser exportats al mercat internacional.

Troba les entrades per al concert de Auryn .

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.