Música

Entrades per als concerts d'Ani Difranco

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts d'Ani Difranco.

Ani DiFranco, un dels grans valors de l'escena musical alternativa nordamericana, torna a Espanya per a oferir dos concerts després de l'estiu. La sala Arena de Madrid acollirà el primer show el dissabte 6 de setembre, i el dia 7 ho farà a la sala Apolo de Barcelona.

Nascuda a Buffalo (Nueva York) el 1970, Ani DiFranco és una de les cantants i compositores més significatives de l'escena alternativa. Una artista directa, amb una proposta de folk rock d'autor amb actitut, un so contundent acompanyat de lletres combatives plenes de referències autobiogràfiques i missatges compromesos amb la política i la societat actual. Ani DiFranco apostava per l'autoedició ja que el 1990, editant el primer àlbum sota el seu propi segell discogràfic, Righteous Babe Records, reivindicant així la independència creativa i la llibertat artística.

Amb 20 anys de carrera a les espatlles, Ani DiFranco es segueix sentint orgullosa de les seves arrels folk, tot i que ella mateixa ha ampliat amb escreix el sentit d'aquell termini. Més de 20 àlbums són també els que formen part de la trajectòria, incluent el directe “Living in Clip” (1997) i el retrospectiu “Canon” de 2007. El salt temporal després de “Red Letter Year” ha fet que Ani DiFranco continui reinventant el so per a crear una nova col·lecció de cançons madures, que reflexen aquest pas del temps. En l'actualitata actualidad, “Which Side Are You On?” és el treball més recent, editat el 2012 i que ara ens presentarà en directe. En ell hi trobem 11 temes, a més de l'adaptació personal d'un himne clàssic que popularitzava el gran Pete Seeger fa gairebéi 5 dècades, i que dóna nom a l'àlbum. Una vegada més, Ani afronta temes com la crisis, la política, i els valors de la societat en la que vivim.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per alo concerts d'Ani DiFranco amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.