Música

Entrades per als concerts d'Angus and Julia Stone

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts d'Angus and Julia Stone.

Divendres, 7 de novembre – La Riviera – Madrid

Favorits de gent com Fran Healy, els germans més folkies d'Austràlia tornen al nostre país la propera tardor. Podrem veure a Angus and Julia Stone el divendres 7 de novembre a la sala La Riviera de Madrid.

Després de la darrera visita, a l'abril de 2011, al nostre país, Angus & Julia Stone tornen a Madrid i Barcelona per a presentar-nos en directe el nou àlbum “Angus & Julia Stone”, produït per Rick Rubin i que es publicarà el proper 1 d'agost, a més de afalagar-nos amb algunes de les millor i més clàssiques composicions.

Els germans Stone, han conreat una exitosa carrera de crítica i públic tant com a duo, deixant llegats meravellosos de la talla de “A Book Like This” i “Down The Way”, com amb les més recents aventures en solitari. Gràcies al productor dels Estats Units Rick Rubin (Jay Z, Beastie Boys, Johnny Cash, etc.), Angus & Julia Stone tornen amb un àlbum homònim, després de molt temps de treball a les ordres del prestigiós productor, que no dubta a afirmar: “Este álbum es extraordinario. Angus and Julia son músicos verdaderamente únicos, auténticos y puros, que hacen las cosas desde el corazón. Nunca he trabajado antes con nadie así.”

Durant tot l'estiu, la recuperada banda girarà pels Estats Units i Austràlia, a més seran protagonistes dels principals festivals musicals d'Europa. Angus and Julia Stone tornen a posar-se en marxa i nosaltres no ens ho perdrem.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts d'Angus and Julia Stone amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.