Molt Més a Vila-seca

Entrades per PortAventura Park - Costa Caribe Aquatic Park a PortAventura

Descripció:

Aconsegueix les entraades per a PortAventura Park.

Aquesta temporada arriba una atracció nova al parc temàtic PortAventura, pensada perquè la viviu i en gaudiu tots els membres de la família.

La gran novetat de PortAventura d'aquesta nova temporada és un boat ride que torna a batre rècords en convertir-se en el circuit més llarg d'Europa!

Inspirada en el gran Temple d’Angkor, que es considera l'estructura més gran que mai no s'ha construït i un dels tresors arqueològics més importants del món, aquesta nova aventura de PortAventura us durà a paratges inimaginables perquè hi descobriu experiències úniques i inoblidables.

Embarqueu-vos en la barca del temple i inicieu l'aventura mentre travesseu la jungla! Dispareu amb la pistola d'aigua a les serps pitó, a les mones i al tigre amb què topareu en el temple perquè s'apartin del vostre camí i pugueu avançar amb la barca. Seguint el canal d'aigua, us endinsareu en un poblat i haureu de continuar afinant la punteria perquè els habitants us deixin via lliure. I al final de tot us espera la batalla naval. Us la perdreu?

En aquest últim tram de la gran novetat de PortAventura del 2014, la ruta esdevé més tortuosa i tindreu las barques més a prop perquè els pugueu disparar més fàcilment i guanyar la batalla. Però... compte! La resta de les barques no es quedaran amb els braços plegats i no són els únics que us voldran complicar el trajecte! Al pont i a les zones exteriors del canal hi ha altres enemics entre la vegetació i les platges que voregen el vostre recorregut amb barca que també us poden disparar amb pistoles d'aigua per a dificultar-vos l'arribada al temple i que no pugueu desembarcar. Estigueu ben alerta...

Esteu a punt per endinsar-vos en aquesta nova aventura? Una nova atracció familiar de PortAventura en la qual haureu de superar un recorregut amb barca i en el qual topareu amb animals, vegetació exòtica i temples per acabar afrontant una batalla final i desembarcar com a autèntics herois. Una aventura que no podeu deixar escapar!

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per a PortAventura Park amb antelació.

 

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Información Adicional

 • L'entrada a PortAventura és gratuïta per als menors de 4 anys
 • Vigència de les entrades
  • PortAventura Park:
   Entrada 3 Dies 2 Parcs – fins al 21/09/14
   Entrada Nocturna – fins al 06/09/14
   Entrada 1 dia, 2 dies i 3 dies – fins al 06/01/15

   Costa Caribe – fins al 21/09/14

  • Vull entrades hotel!

Data Sessions
Dimarts 06 de gener 2015 PortAventura
23:59 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.