Molt Més a Madrid

Entrades per Parque Warner Madrid a Parque Warner

Parque Warner Madrid

Descripció:

Troba les entrades de teatre per a Parque Warner .

Un parc d'atraccions temàtic amb personatges de la Warner Bros com Piolín o l'Ós Iogui i super herois com Batman o Superman que et duran per un munt d'atraccions i actuacions de pel.lícula a càrrec d'actors professionals amb els que et sorprendràs en el moment més inesperat. Està dividit en cinc espais: Old West Territory, Hollywood Boulevard, Cartoon Village, Movie World i Superheroes World.

Cadascun d'aquests espais recrea un escenari de pel.lícula amb espectaculars atraccions. Old West correspon al salvatge oest. Al Superheroes World pots viure grans emocions com "La venganza del Enigma". Al Hollywood Boulevard et donaran la benvinguda els personatges de Looney Tunes. Cartoon Village és l'indret perfecte per als més petits, amb un munt d'atraccions i a Movie World Studios et sentiràs com un actor de la Warner Bros.

Afanya't i no et quedis sense entrades per a Parque Warner .

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Promocions i Ofertes

 • Promoció exclusiva per als socis del Club el Meu Ticketmaster!
  • 2x1*: Compra 2 entrades al preu d'1 (Mínim 2 entrades). El preu de 19,95€ d'aquesta promoció es per persona. Promoció vàlida fins al 30.12.2014

   2º día consecutiu gratuit.
   La validació de l'entrada per a l'oferta 2º dia consecutiu juntament amb la polsera es realitzarà a l'entrada del parc, una vegada passats els torns d'accés.


   Els nens de menys de 100 cm entraran de forma gratuïta. Si l'alçada és superior a 100 cm, entraran en el tram de tarifa *Junior. Així mateix, els nens que mesurin més de 140 cm, seran considerats com a adults.
    

Data Sessions
Dimecres 31 de desembre 2014 Parque Warner Madrid
23:59 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.